Log directory is not writable - please CHMOD ../../e107_plugins/log/logs to 777
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| SL Hungary :: Fórumok :: Bulik, és egyéb rendezvények, megnyitók | |||
|
|||
Virtual Tribute BandOldal: >> |
| Szerző | Üzenet |
| Scandal |
| ||
[ Mr. or Ms. Linden ] ![]() Regisztrált: Thu Aug 23 2007, 12:07AM Üzenetek: 28 | Itt lehet kivesézni a koncertjeinket, amiket próbáltunk előadni eddig. Valamint itt olvashattok terveinkről is, hogy milyen koncerteket csinálunk a Red Sevenben... | ||
| Vissza az elejére |
| Nimrod |
| ||
| Vendég | Akkor adok a vesének, meg a májnak is. Szerintem eddig a DM volt a legjobb, a tegnapin már ásítottam. Talán ez annak is betudható, hogy Metallicától is kábé annyi számot szeretek, mint Miss Lóhaláltól (értsd: 1-2), de érdekes volt videót adnom egykori szalagavatós bevonulózeném alá. A közönség most is megvolt, folyamatosan jöttek-mentek az emberek. Lagom sem volt vészes, elején makacskodott a Fraps és akadt mint az őrült, de kis bütykölés után ő is jó fiú lett. Ami nem tetszett, de nagyon, és ez saját vélemény, az a tegnap a színpad elejébe benyomott pólóvendor volt. Marha idegesítő volt kerülgetni a kamerával és szerintem nem kéne abba az irányba elmenni (tudom, bevétel meg mit tudom én, de ne így). A videó erről is elkészült, több mint tudjuk nem lesz, mert sok értelmét nem látom (jönne az egykaptafa). Ami még a műsort illeti, a vége felé nagyon éreztem egy kis üresjáratot, túl sok volt a szövegelés a streamben (állandóan Stockholm említése például). Nem lett volna egyszerűbb csak a zenéket benyomni? Részemről ennyi, ez is szép volt. | ||
| Vissza az elejére |
| Scandal |
| ||
[ Mr. or Ms. Linden ] ![]() Regisztrált: Thu Aug 23 2007, 12:07AM Üzenetek: 28 | Huh, akkor mondom: A DM-et sokan szeretik, még én is nagyon, pedig nem sok dalszöveget tudok. A Metallicától nekem a szimfónikus durrantásuk (S&M) jött be a legjobban, meg jónéhányan kérték is tőlünk. Ha azt mondom, hogy majdnem Alcazar lett a tegnapi koncert, akkor ki is fordulnál a hitedből (de nevettem is a karácsonyi videódon, amikor a YMCA partit emlegetted). Legközelebb ABBA lesz Na, ez utóbbi tényleg vicc volt...A pólóvendor: Nora általában keresi a kapcsolatot, hogy kiket lehetne megkeresni szponzornak. Pl. Krabbhi autóversenyénél egy Forma-1-es mukit talált. Most egy Gurg vagy mittudomén csaj talált, aki mindenféle rockegyüttesek pólóit árulja borsos 60L$-es áron (az én pólóim voltak anno 25L$ és talán egyvalaki vett belőle fél év alatt). Ha mellette azt nézed, hogy volt egy ingyenes Metallica póló, akkor szerinted mennyit árult belőle? Semmit szinte... Nora gyorsan említette nekem is, hogy bocsi a vendorért, de az a szponzor csajé, ne bántsam Tehát én nem kívánok efele menni, legszivesebben az ilyen tribute pólókat ingyen árulnám...Szövegelés a streamben: Nimrod, ez egy komplett koncertfelvétel (2007-es stockholmi koncert, ami még meg is volt említve a reklám során) volt, amit valahonnan (hehe, úgyis sejted, honnan) szereztem. Ugyanez volt a DM-nél is, és a Marylin Mansonnál is (ott viszont a tömeg 6 perces zajongását egyszerűen muszály volt kibaszni). El kell fogadni, minden ilyesminél van ilyen (mint a U2 chicagoi koncertjénél a sok chicagozás), de ha találok egy olyan számot, ahol csak fújolás van, azt igyekszem kivágni. Ez is része a koncertnek... Csak zene... Az Apocalypticánál ezt tettem: megnéztem a koncertfilmet, de ott szépen kihagyták az énekes dalokat, ami miatt kicsit fújtam is rájuk, mert nekem meg azok tetszenek tőlük. Nem volt mese: össze kellett kevernem a legjobb dalaikat a legújabb lemezzel, így viszont a koncerthangulat volt az, ami hiányzott... Ahhoz meg kevés volt az idő, hogy generáljak is rá. Szóval vannak hibáink, de ezzel mindenki így van. Nem vagyunk profik, ha meg azok lennénk, akkor meg mindenki centiről centire elemezné a dolgokat. Így viszont mindenki jól szórakozott, mi is élveztük a LAG ellenére a bulit. Kicsit szídtam a Lindent, amikor a BAM parancsra istennek se robbant a szinpad, vagy amikor pirosra akartam váltani a lámpákat, de még mindig fehérek voltak és villogtak. Vagy sokáig mozdulatlanok voltak... Na igen... | ||
| Vissza az elejére |
| Nimrod |
| ||
| Vendég | Ha már vicc... http://... Azt én is észrevettem, hogy az embereken megszaporodtak a freebie Metallica pólók a vége felé. Ha már reklám ide is ki lehetne listáztatni a helyet, ingyenes: http://... Particle nekem meg nem is volt, az elején lekapcsoltam a particle és a növényzet renderelését. És meg fogsz lepődni, de Alcazart nem utálom. ![]() | ||
| Vissza az elejére |
| Scandal |
| ||
[ Mr. or Ms. Linden ] ![]() Regisztrált: Thu Aug 23 2007, 12:07AM Üzenetek: 28 | Hát ilyen elektro klippek után nem is mondtam azt, hogy utálod. Csak DM után jobb lett volna egy Alcazaaaar? De, ebben a döntésben nemcsak én voltam benne, és mondjuk én se szeretem őket annyira, hogy megnézzem a show-jukat (úgy tudom, csak haknizni szoktak különféle showműsorban, koncertfilmet ÉN még nem láttam tőlük, és találni se találtam). De diszkóban én is éneklem a This is the world we livinget, ha meghallom... [ Módosítva Mon Dec 31 2007, 01:46PM ] | ||
| Vissza az elejére |
| Nimrod |
| ||
| Vendég | Aha! Lebuktál dalos pacsírta. Karaoke buli mikor lesz? ![]() | ||
| Vissza az elejére |
| Scandal |
| ||
[ Mr. or Ms. Linden ] ![]() Regisztrált: Thu Aug 23 2007, 12:07AM Üzenetek: 28 | Karaokézni? ÉÉÉÉN? Na nem azt mondom, hogy soha. Nézd meg, mit műveltem a barátaimmal egy I.M.O.LA. táborban: http://... FLV nézegető szükséges!!! | ||
| Vissza az elejére |
| Nimrod |
| ||
| Vendég | Hmmm flv, flc, nosztalgia Az enyémről szerencsére nincs bizonyíték. ![]() | ||
| Vissza az elejére |
| Scandal |
| ||
[ Mr. or Ms. Linden ] ![]() Regisztrált: Thu Aug 23 2007, 12:07AM Üzenetek: 28 | Na, akkor lássuk az terveket. Több együttes neve felmerült bennünk, még ismétléseket is tervezünk, de a közeljövőben: 1. Keane, ez lesz jövő hét pénteken. Az előkészületekkel MÁR készen vagyok (látható a kisebb de jobb szinpadképen). Holnap (csütörtök) éjfél körül reklámfilm készítés Nimróddal, aki akar, jöjjön el megnézni - legfeljebb egy jót szórakozik velünk. 2. Linkin Park: Ez is egy nagy kedvenc, legalábbis nekem és Merlinnek biztosan. 3. Prodigy: Ez meg az én kedvencem nagyon nagyon régről, már alakulásuk óta szeretem őket. Ha találok koncertet tőlük, akkor ez lesz a harmadik. Ismétlések: szeretném a Marilyn Manson-t (ezt sokan nem látták) és a Depeche Mode-ot (ezt meg sokan szeretnék ismét, gondolom) mégegyszer játszani. Milyen gyakorisággal? Kéthetente pénteken a szokott 9 órás időpontban. Ennek oka triviális: munka, munka, munka... Gondolkozom viszont azon, hogy nem-e jobb lenne éjfél körülre átrakni, hogy az amerikaiak is könnyebben megnézhessék (mivel akkor náluk délután 3 óra lesz). Ez tudom, hogy nekünk fárasztó lesz, de ezt még megbeszéljük - ez egy csapatjáték, tudtommal... De ekkor meg lehetne azt csinálni, hogy egyik héten koncert, másik héten egy Red Seven-es buli. Más... Nem tudom, Brintey hogy áll a terveivel, meg állítólag Amatella is tervez valami koncertet. Ha ez így van, mi (legalábbis én) segítünk (tek)... [ Módosítva Wed Jan 09 2008, 01:21PM ] | ||
| Vissza az elejére |
| Nimrod |
| ||
| Vendég | Részemről pár ötlet meg ezazamaz. Linkin Park: és akkor mindenki transzformer lesz a színpadon? Prodigy: ide valami őrült dolgot kell kitalálni, voodoo? DM ismétlés: ezt szerintem tavasznál előbb ne, nem volt az olyan régen. Részemről annyi, hogy most még egy videót összekaparok nektek (illetve hármat ehhez az egy koncerthez), aztán tényleg slussz, mert már nő a fejemre az RL, az meg oké, hogy van második életem, csak éppen a kettő napi normál 24 órán osztozkodik. Az meg pláne biztos,hogy ha az amcsi időzónák felé kezdünk nyalni,akkor végképp nem leszek elérhető. Ettől függetlenül ötlettel, technikai segítséggel és tanácsadással továbbra is állok rendelkezésre. | ||
| Vissza az elejére |
| Moderátorok: Merlin, Scandal, Nora, Bubuc, Atthosz Amiot, Dettike66Waco, Diadora Vella, Pickles |
![]() |
![]() |