Log directory is not writable - please CHMOD ../../e107_plugins/log/logs to 777
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| SL Hungary :: Fórumok :: Regisztráció, adminisztráció, telepítés, hibaüzenetek, stb. | |||
|
|||
Probléma a Programmal?Oldal: >> |
| Szerző | Üzenet |
| renato18 |
| ||
[ Money tree vadász ] Regisztrált tag #112Regisztrált: Sun Dec 30 2007, 01:50PM Üzenetek: 13 | Regisztráltam A Sl-ba le töltöttem a Second_Life_1-18-5-3_Setup.exe nevű fájlt és ha el akarom indítani 3 másodperc és kilép. Mit csináljak hogy mennyen? A válaszotokat előre is köszönöm! [ Módosítva Mon Dec 31 2007, 10:17AM ] Létszi segítsetek kezdő vok! ![]() | ||
| Vissza az elejére |
| Nimrod |
| ||
| Vendég | Milyen hibaüzenettel lép ki? | ||
| Vissza az elejére |
| renato18 |
| ||
[ Money tree vadász ] Regisztrált tag #112Regisztrált: Sun Dec 30 2007, 01:50PM Üzenetek: 13 | nem ír ki semmien hiba üzenetet csak foglya magát és kilép! Létszi segítsetek kezdő vok! ![]() | ||
| Vissza az elejére |
| Nimrod |
| ||
| Vendég | Próbáld meg ezt: http://... Quicktime-od frissítve van? | ||
| Vissza az elejére |
| renato18 |
| ||
[ Money tree vadász ] Regisztrált tag #112Regisztrált: Sun Dec 30 2007, 01:50PM Üzenetek: 13 | Quicktime a lejátszó programra gondolsz, mert ha igen én nem használok! Létszi segítsetek kezdő vok! ![]() | ||
| Vissza az elejére |
| Nora |
| ||
[ Mr. or Ms. Linden ] ![]() Regisztrált: Thu Aug 23 2007, 12:22AM Üzenetek: 70 | SL-ben csak Quicktime használható, a videók és egyéb dolgok enélkül nem működnek. Próbáld azt letölteni, utána meglátjuk. | ||
| Vissza az elejére |
| Nimrod |
| ||
| Vendég | Az lehet, hogy baj, mert SL viszont igen. A login utáni betöltőképen dob ki (tehát még nem látod az avatarod), vagy pontosan hol? | ||
| Vissza az elejére |
| renato18 |
| ||
[ Money tree vadász ] Regisztrált tag #112Regisztrált: Sun Dec 30 2007, 01:50PM Üzenetek: 13 | KÖSZI A GYORS VÁLASZOKAT Létszi segítsetek kezdő vok! ![]() | ||
| Vissza az elejére |
| renato18 |
| ||
[ Money tree vadász ] Regisztrált tag #112Regisztrált: Sun Dec 30 2007, 01:50PM Üzenetek: 13 | Na fel telepítettem a Quicktime-ot , elindítom a Sl-ot 3 másodperc (fekete képernyő) és el tűnik(ki lép). Van még ötletetek? Létszi segítsetek kezdő vok! ![]() | ||
| Vissza az elejére |
| Nora |
| ||
[ Mr. or Ms. Linden ] ![]() Regisztrált: Thu Aug 23 2007, 12:22AM Üzenetek: 70 | Talán a grafikus kártya vagy tűzfal. Ezen a linken megnézheted, milyen rendszerkövetelménye van. http://... | ||
| Vissza az elejére |
| Moderátorok: Merlin, Scandal, Nora, Bubuc, Atthosz Amiot, Dettike66Waco, Diadora Vella, Pickles |
![]() |
![]() |