Log directory is not writable - please CHMOD ../../e107_plugins/log/logs to 777
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| SL Hungary :: Fórumok :: Regisztráció, adminisztráció, telepítés, hibaüzenetek, stb. | |||
|
|||
HEEEEELP!!! Avagy segítség az SL Fórum-ról...Oldal: >> |
| Szerző | Üzenet |
| Scandal |
| ||
[ Mr. or Ms. Linden ] ![]() Regisztrált: Thu Aug 23 2007, 12:07AM Üzenetek: 28 | Amennyiben van valamilyen kérdésetek, mi megpróbálunk választ keresni rá a Second Life fórumán. Persze a válasz angolul lesz, de később megpróbáljuk kihámozni belőle a lényeget ![]() | ||
| Vissza az elejére |
| Zara Davola |
| ||
[ Hallgatag ] Regisztrált tag #602Regisztrált: Fri Jan 23 2009, 01:32AM Üzenetek: 5 | Sziasztok Nekem lenne egy gondom. Valamiért folyamatosan kidob, leáll az egész. Eddig max 5 percig tudtam fent lenni, és őszintén szólva nem lehet úgy élvezni a játékot hogy 3-5 percenként újra be kell lépni Lehet gond, ha ketten játszunk azonos IP címről? Mivel a férjemet nem dobja ki, bár 2 gépről routerrel játszunk Köszi Zara | ||
| Vissza az elejére |
| Eve |
| ||
[ Sziget tulaj ] Regisztrált tag #246Regisztrált: Wed Apr 16 2008, 01:44PM Üzenetek: 15 | Zara, próbáljátok megcserélni a két gépet...ha ugyanaz van, lehet, hogy a Windows a teg épeden okozza, mert ha rumlis már, akkor szokott nálam ilyen lenni... | ||
| Vissza az elejére |
| Letov |
| ||
[ Sziget tulaj ] Regisztrált tag #392Regisztrált: Wed Jul 30 2008, 08:56AM Üzenetek: 6 | Először ajánlok egy lemez-töredezettség mentesítést. Aztán ha ez nem segít, lehet frissíteni a klienst is, meg el lehet gondolkodni egy memóriabővítésen Nekem az 1G memória kevésnek bizonyul, sokszor nagyon laggolok. | ||
| Vissza az elejére |
| Zara Davola |
| ||
[ Hallgatag ] Regisztrált tag #602Regisztrált: Fri Jan 23 2009, 01:32AM Üzenetek: 5 | Köszönöm a reagálást. A férjemmel töröltük az sl teljes letöltését, majd több féle progit futtattunk végig, tisztítás szempontjából. Ezután újra telepítettük. memória 1 giga, de laptopba nem igazán éri meg bővíteni. Sőt lehet a videókártyám is gond lehet. Nekem intel(R)965 express Chipset Family van. Az okozhat gondot???? Zara | ||
| Vissza az elejére |
| Letov |
| ||
[ Sziget tulaj ] Regisztrált tag #392Regisztrált: Wed Jul 30 2008, 08:56AM Üzenetek: 6 | Hátizé. Ezt valamelyik fiútól kéne megkérdezni, de lehet, hoyg a laptop kevésnek bizonyul... | ||
| Vissza az elejére |
| té |
| ||
| Vendég | http://... Ezt nezetek meg es kerewd meg a tied.:) | ||
| Vissza az elejére |
| Zara Davola |
| ||
[ Hallgatag ] Regisztrált tag #602Regisztrált: Fri Jan 23 2009, 01:32AM Üzenetek: 5 | intel 945-t ír, nekem 965 van. Ha esetleg segít, akkor leírhatom a gép paramétereit. De már ötletünk sincs. A virtuális memória segíthet, vagy inkább bezavar? Zara | ||
| Vissza az elejére |
| té |
| ||
| Vendég | probald ki egyszer ruter nelkul ha akkor is halldoklik akkor sajnos... | ||
| Vissza az elejére |
| Zara Davola |
| ||
[ Hallgatag ] Regisztrált tag #602Regisztrált: Fri Jan 23 2009, 01:32AM Üzenetek: 5 | Router-el férjemnek megy. Lehet akkor inkább lemondok az SL-ről. Köszi a segítséget Zara | ||
| Vissza az elejére |
| Moderátorok: Merlin, Scandal, Nora, Bubuc, Atthosz Amiot, Dettike66Waco, Diadora Vella, Pickles |
![]() |
![]() |