Log directory is not writable - please CHMOD ../../e107_plugins/log/logs to 777
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| SL Hungary :: Fórumok :: Regisztráció, adminisztráció, telepítés, hibaüzenetek, stb. | |||
|
|||
heelpppOldal: >> |
| Szerző | Üzenet |
| Marcell |
| ||
[ Hallgatag ] Regisztrált tag #1112Regisztrált: Thu May 27 2010, 04:40PM Üzenetek: 1 | csá,van 1 olyan gondom hogy amikor elindul a játék és bejelentkezek akkor ien vonalak és egyébb alakzatok ugrálnak a képernyőn a menü az jó de a játék nem nekem ati 9550 em van a legfrissebb catalystal és driverrel,valamint a directx is a 9es ami ezen a kártyán max lehet,milehet a gond?:( segítsetek pls | ||
| Vissza az elejére |
| Nora |
| ||
[ Mr. or Ms. Linden ] ![]() Regisztrált: Thu Aug 23 2007, 12:22AM Üzenetek: 70 | Érdekes, ilyet még nem láttam/hallottam. Talán próbálj másik viewer-t letölteni. Ezek a vonalak azonban mindenképpen valami grafikai gubancra utalnak. Itt a lista azokról, amiket Linden Lab enged használni: http://... | ||
| Vissza az elejére |
| Dettike66Waco |
| ||
[ Mr. or Ms. Linden ] ![]() Regisztrált: Tue Jan 15 2008, 12:21PM Üzenetek: 1 | Teljes elejétől olyan a játékod? Mert anno volt egy olyan gomb variáció amivel ezt el lehetett érni, de nekem régen volt hogy játék közben csinálta ezt, egyszer csak, és a gép újratelepítése oldotta meg a problémát! Detti | ||
| Vissza az elejére |
| Joker_R |
| ||
[ Hallgatag ] Regisztrált tag #1131Regisztrált: Sun Jun 06 2010, 11:54AM Üzenetek: 3 | Sziasztok Kéne egy kis segítség nem tudok felregizni mrt kér valami Pay Pal-os izét és ott megakadok segítsetek please! By:Joker | ||
| Vissza az elejére |
| Nora |
| ||
[ Mr. or Ms. Linden ] ![]() Regisztrált: Thu Aug 23 2007, 12:22AM Üzenetek: 70 | Mert fiatalkorú vagy. De ha olvastad volna a többi kérdést, látnád is. | ||
| Vissza az elejére |
| Joker_R |
| ||
[ Hallgatag ] Regisztrált tag #1131Regisztrált: Sun Jun 06 2010, 11:54AM Üzenetek: 3 | 16 éves vok és 13 a korhatár By:Joker | ||
| Vissza az elejére |
| Pickles |
| ||
[ Sziget tulaj ] ![]() Regisztrált: Mon Oct 12 2009, 12:07PM Üzenetek: 14 | Ha Amerikából próbálsz regisztrálni. De már csak két évet kell, hogy várj. | ||
| Vissza az elejére |
| Joker_R |
| ||
[ Hallgatag ] Regisztrált tag #1131Regisztrált: Sun Jun 06 2010, 11:54AM Üzenetek: 3 | hehe köszke de én játszani akarok de addíg nem tok míg ezt a Pay-Pal os vackot el nem intézem By:Joker | ||
| Vissza az elejére |
| Nora |
| ||
[ Mr. or Ms. Linden ] ![]() Regisztrált: Thu Aug 23 2007, 12:22AM Üzenetek: 70 | Pay Pal-os vackod akkor lesz, ha van saját bankszámlád, abból is a komolyabb fajta. Bankkártya illetve más fizetési eszköz megnevezése 18 éves korig kötelező, később már lehet free accountal is regisztrálni. Előnyt jelent az angol nyelv ismerete, mert anélkül már a kötelező sorok kitöltése is gondot okoz. [ Módosítva Tue Jun 08 2010, 12:39AM ] | ||
| Vissza az elejére |
| krsten |
| ||
[ Hallgatag ] Regisztrált tag #1147Regisztrált: Thu Jun 17 2010, 07:05PM Üzenetek: 2 | Sziasztok! Segítsetek légyszi! Feltelepítettem a játékot+hozzá a magyar nyelvi csomagot, de belépéskor mindenáron frissíteni akar. Ha nem engedem, akkor kilép, ha meg megengedem akkor eltünik a magyar nyelv.Ha tudtok valami megoldást kérlek válaszoljatok! Köszi! | ||
| Vissza az elejére |
| Moderátorok: Merlin, Scandal, Nora, Bubuc, Atthosz Amiot, Dettike66Waco, Diadora Vella, Pickles |
![]() |
![]() |