Log directory is not writable - please CHMOD ../../e107_plugins/log/logs to 777
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| SL Hungary :: Fórumok :: Regisztráció, adminisztráció, telepítés, hibaüzenetek, stb. | |||
|
|||
heelpppOldal: << >> |
| Szerző | Üzenet |
| Nora |
| ||
[ Mr. or Ms. Linden ] ![]() Regisztrált: Thu Aug 23 2007, 12:22AM Üzenetek: 70 | Scan????? | ||
| Vissza az elejére |
| Scandal |
| ||
[ Mr. or Ms. Linden ] ![]() Regisztrált: Thu Aug 23 2007, 12:07AM Üzenetek: 28 | Vagyok... Uninstall, majd töltsd le az Emeraldot innen: http://... Alapban magyarul is tud, csak állítsd be a Edit->Preferences-ben (keresd a Language-nél). | ||
| Vissza az elejére |
| krsten |
| ||
[ Hallgatag ] Regisztrált tag #1147Regisztrált: Thu Jun 17 2010, 07:05PM Üzenetek: 2 | Köszönöm a segítséget! Mostmár magyar! ![]() | ||
| Vissza az elejére |
| fodor |
| ||
[ Hallgatag ] Regisztrált tag #1202Regisztrált: Sun Aug 15 2010, 01:31PM Üzenetek: 1 | You must be 13 or older to create a Second Life account...mért írja nekem ezt ki amikor 15 vagyok?? | ||
| Vissza az elejére |
| Nora |
| ||
[ Mr. or Ms. Linden ] ![]() Regisztrált: Thu Aug 23 2007, 12:22AM Üzenetek: 70 | Talán ezért is nem szeretik a Second Life-ba engedni a gyerekeket. Nem kutatnak, csak kérdeznek. Szerintem itt a fórumban már ezerszer feltették ezt a kérdést, próbálj légyszíves olvasgatni kicsit. | ||
| Vissza az elejére |
| Scandal |
| ||
[ Mr. or Ms. Linden ] ![]() Regisztrált: Thu Aug 23 2007, 12:07AM Üzenetek: 28 | Hát, ha még azt kérdezte volna: MIÉRT KÉR PAYPAL SZÁMOT? NEM INGYENES??? Röviden: ha a Birth Date-et úgy töltöd ki, hogy kiszámolva 12 éven aluli vagy, akkor ezt írja ki. Ha viszont 13 év és 18 év közötti vagy, akkor kéri a szüleid PayPal kártyáját, mert rakna be a TeenSL-be! Amúgy ingyenes! Ezek után fejtsd meg, hogy 15 évesen mit kell beírni a Birth Date-be, ha Atthosz fejére akarsz koppintani Ja, és a következő kérdésre a válasz: mivel megjegyzi az IP címedet, ezért ugyanezt fogja kiírni akkor is, ha kiadtad magad 18 éven felülinek! Javaslat: pár nap múlva próbáld meg, vagy irány egy webkávézó, és próbáld meg ott! | ||
| Vissza az elejére |
| szotyola |
| ||
[ Hallgatag ] Regisztrált tag #1224Regisztrált: Mon Aug 23 2010, 12:56AM Üzenetek: 4 | hi all engem nem enged be mert elkezd tölteni és kihoz egy ablakot ott be kellene pipálni azt h Iagree to the terms of Service and privacy policy és nem engedi... | ||
| Vissza az elejére |
| Scandal |
| ||
[ Mr. or Ms. Linden ] ![]() Regisztrált: Thu Aug 23 2007, 12:07AM Üzenetek: 28 | Én már láttam olyat, hogy az ilyen szerződések szövegét le kell a végéig tekerni - azaz az aljára menni - és aztán engedi bepipálni az I agree-t. Igaz, hogy nem az SL-nél láttam ilyet, de meg kell próbálni, hátha itt is úgy működik már... | ||
| Vissza az elejére |
| szotyola |
| ||
[ Hallgatag ] Regisztrált tag #1224Regisztrált: Mon Aug 23 2010, 12:56AM Üzenetek: 4 | de nem hozza ki szöveget mert néztem youtube-on és nekem nemhoz ki semmi szöveget :S | ||
| Vissza az elejére |
| Scandal |
| ||
[ Mr. or Ms. Linden ] ![]() Regisztrált: Thu Aug 23 2007, 12:07AM Üzenetek: 28 | Akkor próbáld ki másik klienssel, mondjuk Emeralddal... | ||
| Vissza az elejére |
| Moderátorok: Merlin, Scandal, Nora, Bubuc, Atthosz Amiot, Dettike66Waco, Diadora Vella, Pickles |
![]() |
![]() |